Hoe lang duurt het voor mijn spullen geleverd worden

Wij doen er steeds alles aan om uw bestelde goederen zo snel mogleijk bij u te krijgen. Maar wij zijn net als u ook afhankelijk van onze leveranciers.

In de meeste gevallen kunnen we er van uitgaan dat "maatwerk" artikelen een 6-tal weken nodig hebben om bij ons aan te komen.

De andere goederen kunnen in veel gevallen sneller aankomen, als deze op stock zijn bij de leverancier. 
In het andere geval informeren wij u graag over de verwachtte leveringstermijn. Aarzel nooit om ons bij uw bestelling te vragen of we dit kunnen navragen

Wanneer worden mijn spullen geleverd

Uw spullen worden in de regel geleverd als de bestelling volledig kan geleverd worden en wanneer wij de betaling van uw voorschot voor levering hebben ontvangen. Dit wil zeggen wanneer minstens 75% van het verschuldigde factuurbedrag werd voldaan Tenzij dit anders overeen gekomen werd.

Ik kan mijn spullen nog niet plaatsen

Wanneer jij uw spullen nog niet direct kan plaatsen kunnen wij deze voor u bijhouden tot op het afgesproken moment

Ik bestelde enige tijd geleden maar hoor niks van jullie

Vanaf het ogenblik dat wij duidelijk zicht hebben wanneer uw spullen bij ons zullen aankomen nemen wij meteen contact met u op. Wij controleren graag alles vooraleer wij u verwittigen. Dit om zoveel mogelijk vergissingen uit te sluiten. Dat u ons niet hoort wil dus helemaal niet zeggen dat uw bestelling niet verwerkt werd. En je mag ons gerust wel eens opbellen om dit te checken. Geen probleem.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Omdat het niet altijd chocolade moet zijn
Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje met info
over deze website om het surfen voor u makkelijker te
maken